The 26th Hokkaido University – Seoul National University Joint Symposium Satellite Sessions Program

Date: 2023, Nov, 01 (Wed) Time: 16:00~19:25

Format : Online(Zoom) URL for registration:

 $\underline{https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_8RYvExm4Qe6rju6DWin4Hg}$

Time	Details	Speaker
16:00~16:10 (10 min.)	Opening Remarks	Kohsuke Kudo, MD, PhD Professor Department of Diagnostic Imaging, Graduate School of Medicine, Hokkaido University
Session 1 (16:10~17:3		: Seung Hong Choi (Professor) l University College of Medicine Hyung-Chul Lee, MD, PhD (Chief of VitalLab) Associate Professor Department of Anesthesiology and Pain Medicine, Seoul National University College of Medicine
16:40~16:50 (10 min.)	Speech by Student 1 Title: Resolution-Preserving Calcification Detection from Mammography using Deep Learning	Miu Sakaida MS Student Graduate School of Health Sciences, Hokkaido University

16:50~17:00	Speech by Student 2	Donggeon Heo		
(10 min.)	Title: Deep Learning Based on Dynamic Susceptibility Contrast MR Imaging for Prediction of Local Progression in Adult-Type Diffuse Glioma (Grade 4)	4th year Medical Student Seoul National University College of Medicine		
17:00~17:10	Speech by Student 3	Yingtong Li		
(10 min.)	Title: A Pilot f Study: An AI Model for Automatic Segmentation of Metastatic Lesions of Differentiated Thyroid Cancer on FDG-PET/CT	PhD Student Department of Diagnostic Imaging, Graduate School of Medicine, Hokkaido University		
17:10~17:35	Discussion	All participants		
(25 min.)				
17:35~17:50	Intermission	_		
(15 min.)				
Session 2 (17:50~19:15)				
	Chairperson: Hiroyuki	Sugimori (Associate Professor)		
Department of Biomedical Science and Engineering, Faculty of Health Sciences, Hokkaido University				
17:50~18:20	Speech by Faculty 2	Kenji Hirata, MD, PhD		
(30 min.)	Title: AI in Nuclear Medicine:	Associate Professor		
	Understanding the Power and the	Department of Diagnostic		
	Limitation	Imaging, Graduate School of		
		Medicine, Hokkaido		
		University		
18:20~18:30	Speech by Student 4	Hyunsuk Yoo, MD		
(10 min.)	Title: Deep Learning-Based	1st year MS Student		
	Reconstruction for Acceleration of	,		

18:30~18:40 (10 min.)	Lumbar Spine MRI: A Prospective Comparison with Standard MRI Speech by Student 5 Title: Automated Detection of Cerebral Microbleeds Using 2D- GRE T2*WI and Convolutional Neural Networks with Morphology Filter	Seoul National University College of Medicine Noriko Nishioka, MD Clinical Fellow Department of Diagnostic Imaging, Graduate School of Medicine, Hokkaido University
18:40~18:50 (10 min.)	Speech by Student 6 Title: Deep Learning-Based Prediction Model for Difficult Laryngoscopy	Hye-Yeon Cho, MD 2nd year PhD Student Seoul National University College of Medicine
18:50~19:15 (25 min.)	Discussion	All the participants
19:15~19:25 (10 min.)	Closing Remarks	Seung Hong Choi, MD, PhD Professor Department of Radiology, Seoul National University College of Medicine